SEO TANÁCSADÁS

Ha több organikus forgalmat szeretnél a keresőből, de nem értesz a keresőoptimalizáláshoz, akkor jelentkezz online SEO tanácsadásra és segítek. Átvilágítom a weboldalad vagy annak tervét és elmondom lépésről lépésre, hogy mire van szükséged!

100% Elégedettségi garancia

seo-tanácsadás

CÉGEK AKIKKEL MÁR DOLGOZTAM

Mi az a SEO tanácsadás?

A SEO tanácsadás olyan szolgáltatás, ami segít a weboldalad optimalizálásában. A cél az, hogy javítsuk a weboldal látogatottságát és rangsorolását olyan módszerekkel, mint a kulcsszókutatás, linképítés, tartalomoptimalizálás és technikai SEO fejlesztések, hogy növeljük az organikus forgalmat.

seo-tanacsadas-eredmenye

Mikor hasznos a SEO tanácsadás?

A tanácsadás akkor hasznos, ha elakadtál, és szeretnéd, hogy egy szakértő átvizsgálja weboldalad.

Ha új weboldalt indítasz és szeretnéd, hogy célközönséged megtaláljon a Google keresőben.

Ha nem értesz a kulcsszókutatáshoz, a linképítéshez és a technikai SEO beállításokhoz.

Ha el szeretnéd érni a versenytársaidat a keresőmotorok rangsorában, de nem tudod a megoldást.

Ha szeretnéd javítani a felhasználói élményt a weboldaladon és növelni az oldalon eltöltött időt.

Ha szeretnéd optimalizálni a weboldalad tartalmát, felépítését és több bevételt szerezni.

Ha csökkent a weboldal látogatottsága és szeretnél javítani a keresőmotorokban való pozíciókon.

Keszthelyi Anna

⭐⭐⭐⭐⭐

„Az új weboldalamhoz elkészítéséhez kerestem szakértőt és Dávid volt az első a találati listán, egyértelmű volt, hogy őt választom. Habár teljes sötétség volt a fejemben a témával kapcsolatban, már az első beszélgetésünk alkalmával rendet tett és gyakorlatias, érthető tanácsokat adott, amit könnyen alkalmazhatok. Igazán releváns, hozzáértő és barátságos, eddig a legjobb SEO szakember, akivel együtt dolgoztam.”

A SEO tanácsadás lépései

Minden weboldal sajátos SEO kihívásokkal néz szembe a Google keresőben való organikus növekedés érdekében. Azért vagyok itt, hogy egyedi megközelítést alkalmazzak, mivel minden weboldal esetében más és más megoldásra van szükség. Lehet, hogy egyes esetekben csak néhány kisebb hiba akadályozza a weboldal fejlődését, míg más esetekben összetettebb problémákat kell kezelni. A SEO tanácsadás online történik, így kényelmesen tudjuk átbeszélni a szükséges lépéseket és az akciótervet.

Vedd fel velem a kapcsolatot

Első lépésben vedd fel velem a kapcsolatot, írd meg weboldalad címet és egy rövid leírást a problémával kapcsolatban, hogy felkészülhessek.

Beszéljünk a problémákról

Részletesen átbeszéljük a weboldalad jelenlegi SEO értékeit és átvilágítom a weboldalad piacvezető szoftverekkel majd javaslatot adok a javításra.

Segítek a megoldásban

A SEO tanácsadás során egyedi akciótervet hozok a hiányosságokra és igény szerint segítek a javításban, valamint a teljes körű kivitelezésben.

seo-tanácsadás-eredmény

A sárga vonal jelzi a 2022-es forgalmat, a kék vonal pedig már a 2023-as organikus látogatókat mutatja.

Lénárt Gábor

⭐⭐⭐⭐⭐

„Több évig próbálkoztunk a keresőoptimalizálással, de egyszerűen nem jöttek az eredmények. A SEO tanácsadás során Dávid egyből rávilágított a hiányosságra!”

Mit tartalmaz a SEO tanácsadás?

A SEO tanácsadás egy teljes körű átvilágítást és részletes tervet tartalmaz. A tanácsadás általában egy vagy több alkalommal javasolt, attól függően, hogy mennyire összetett a weboldal és milyen mértékű optimalizálásra van szükség.

Mint SEO tanácsadó, átvilágítom a weboldaladat, hogy megérthessem, milyen lehetőségek állnak rendelkezésre. A SEO audit során értékelem a weboldal szerkezetét, a tartalmat, a kulcsszavak használatát, a meta adatokat, a linkeket és más tényezőket, amelyek befolyásolják vagy blokkolhatják a keresőmotorban lévő rangsorolást.

Az On-page SEO elemzés során először is alaposan áttekintem a weboldalad tartalmát és annak releváns kulcsszavait, majd javaslatokat teszek a kulcsszó optimalizálásra és a tartalomfejlesztésekre. Ezenkívül elemzek minden technikai aspektust, például a weboldal sebességét, a mobil kompatibilitását és a meta adatokat, hogy meghatározzam azokat a területeket, amelyeken javításokra van szükség a keresőmotorokban való jobb rangsorolás érdekében.

Az Off-page SEO elemzés során megvizsgálom a weboldalad külső környezetét, beleértve a  linkprofilt is. Elemzem az oldaladra mutató linkek minőségét és mennyiségét, valamint azok forrásait, hogy felmérjem, milyen hatással vannak a weboldaladra.

A technikai SEO elemzés során részletesen megvizsgálom a weboldalad technikai infrastruktúráját. Megnézem a weboldal sebességét, a mobil kompatibilitását, a kód minőségét és a robot.txt fájlokat, valamint ellenőrzöm a hibaoldalakat és a keresőbarát URL-ek használatát is. Az elemzés eredményeként javaslatokat teszek technikai optimalizálásra, hogy javítsam a weboldalad SEO teljesítményét.

A SEO tanácsadás során megnézem a konkurens weboldalakat, hogy megértessem, milyen kulcsszavakat használnak, milyen tartalmat kínálnak és milyen linkprofillal rendelkeznek. Ez segíthet nekem a SEO stratégia kidolgozásában.

Igény szerint részletes kulcsszókutatást végzek annak érdekében, hogy megtaláljam azokat a kulcsszavakat, amelyeket a célközönséged gyakran használ a keresés során. Ezután ezeknek a kulcsszavaknak használatát javaslom az oldal optimalizálásához és a jobb találati helyezés eléréséhez a keresőmotorokban.

Egyedi SEO stratégiát készítek a weboldaladhoz, amely magában foglalja a kulcsszókeresést, a linképítést, a technikai optimalizálást és a felhasználói élmény javítását.

Igény szerint az általam kidolgozott SEO stratégiát implementálom a weboldaladon. Ez magában foglalja a tartalom optimalizálását, a kulcsszavak használatát, a linképítést és a technikai SEO optimalizálást.

A tanácsadás során minden felmerülő kérdésedre részletes választ és megoldást adok.

Milyen eredményekre lehet számítani?

Egy SEO tanácsadás után (és annak kivitelezését követően) magasabb keresőmotor rangsorolást, növekvő, stabil látogatottságot és jobb online jelenlétet várhatsz.

100%-ban SEO optimalizált weboldal

Kedvezőbb kulcsszó pozíciók

Folyamatos és stabil forgalom

Magasabb konverziók

Bevétel növekedés

seo-tanácsadó

Ritter Andrea

⭐⭐⭐⭐⭐

„A fejlesztő azt mondta, hogy optimalizálta a weboldalam. Hát kiderült, hogy semmit nem csinált! A SEO tanácsadás nagyon hasznos volt, folytatjuk a közös munkát!”

Felkeltettem az érdeklődésed?

Töltsd ki az űrlapot, és kérj időpontot SEO tanácsadásra.

Gyakran ismételt kérdések

Mit tartalmaz a SEO tanácsadás?

Az SEO tanácsadás a weboldal elemzését, a kulcsszókutatást, a versenytárs elemzést, a SEO stratégia és az akcióterv kidolgozását, igény esetén implementációt és folyamatos nyomon követést, valamint mérést tartalmaz.

Mennyi idő egy SEO tanácsadás?

Egy tanácsadás időtartama 60 perc. Azonban az alkalmak száma az adott projekttől függ. Egy új weboldal esetében pár alkalom elegendő, de egy nagyobb weboldal esetében több alkalom javasolt.

Mennyibe kerül az SEO tanácsadás?

Az árak eltérhetnek a projekt méretétől és bonyolultságától függően. A SEO tanácsadás ára óradíjban van meghatározva és minden megkezdett óra kerül kiszámlázásra.

Mi az a technikai SEO tanácsadás?

A technikai SEO tanácsadás azon folyamatok összessége, amelyek javítják a weboldal technikai paramétereit, hogy azok jobban teljesítsenek a keresőmotorokban.

Milyen eredményeket várhatok a SEO tanácsadást követően?

A SEO tanácsadást (és annak kivitelezését) követően elvárhatod, hogy weboldalad magasabb helyezést érjen el a keresőmotorok találati listáján, ami növelheti a weboldalad látogatottságát és a potenciális ügyfelek számát. 

Milyen típusú weboldalak számára ajánlott a SEO tanácsadás?

A SEO tanácsadás minden olyan weboldal számára ajánlott, amely szeretne javítani a keresőmotorokban való rangsorolásán, növelni a látogatottságot és az online jelenlétét. Ezek között lehet egy teljesen új vagy már meglévő weboldal is.

Milyen előnyei vannak annak, ha egy vállalkozás SEO tanácsadóval dolgozik?

Az együttműködés egy tanácsadóval hatalmas előnyökkel jár a vállalkozásod számára. Segít optimalizálni a weboldalt, növelni a látogatottságot és az online jelenlétet, valamint szakértelmet nyújt a SEO-ban, amely hosszú távú sikerhez vezet az online piaci környezetben.

Mi a különbség a SEO tanácsadás és a SEO szolgáltatások között?

A tanácsadás egy pár alkalmas konzultáció, amely segíti a weboldal tulajdonosait a legjobb SEO stratégiák meghatározásában. A SEO szolgáltatások folyamatos támogatást nyújtanak weboldalad számára, és tartalmazzák a SEO tanácsadás során elhangzott összes javaslatot.

Kovács Dávid

SEO TANÁCSADÓ

„Általában hosszú távú együttműködésre van szükség annak érdekében, hogy a weboldalad organikus látogatóinak számát tartósan növelni tudjuk. Egy SEO tanácsadás az első lépése ennek a folyamatnak!”

seo-tanusitvany

Jelentkezz a tanácsadásra!

Hagyj üzenetet, és hamarosan felveszem veled a kapcsolatot!