ÜGYFÉLSZERZŐ

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS VÁLLALKOZÁSOKNAK

Legyen olyan weboldala vállalkozásodnak, ami nem csak modern, de bevételt is termel. Fókuszálj arra, ami igazán fontos, a weboldal készítését pedig bízd ránk! Kérj ajánlatot, és legyen egy minőségi weboldalad akár 24 órán belül!

100%-os ügyfélértékelés

Milyen weboldalakat készítünk?

Eredményorientált weboldalakat olyan vállalkozásoknak, mint a Tied.

Modern, letisztult webdesign

Piacvezető szoftvereket és letisztult dizájnt alkalmazunk a tervezés és a kivitelezés során.

Magas értékesítési konverzió

Olyan felépítést készítünk, ami képes a látogatóból fizető ügyfeleket generálni, akár az első látogatás alkalmával.

Könnyen kezelhető felület

Weboldalainkat mindenféle előzetes technikai tudás nélkül egyszerűen, és gyorsan lehet módosítani.

Famulus-Immo Kft.

⭐⭐⭐⭐⭐

“Dáviddal az együttműködés nem csak szakmailag, hanem emberileg is sikeres volt. Gyorsaság, színvonal, rugalmasság. Ajánlom mindenkinek a szolgáltatásait.”

Hogyan lehet ilyen weboldalad?

Amennyiben szeretnéd, hogy vállalkozásodat egy eredményorientált weboldal támogassa, akkor kérj személyre szabott ajánlatot.

Ajánlatkérés pár kattintással

Töltsd ki a pár kérdésből álló űrlapunkat és mi küldünk egy személyre szabott ajánlatot minden részlettel együtt.

Weboldal készítés akár 24 órán belül

Tudjuk, hogy mi kell egy sikeres weboldalhoz, így weboldalad akár rövid időn belül is el tudjuk készíteni.

Weboldal átadás és tréning

Az átadást követően nem hagyunk magadra! Készítünk neked egy tréning anyagot, hogy weboldalad bármikor frissíthesd.

Engedd, hogy szakértőink
készítsék el céged weboldalát!

Legyen egy gyors, modern, letisztult weboldalad akár 24 órán belül.
Vedd fel velünk a kapcsolatot és kezdjünk el beszélgetni!

Telefonhívás: +36 30 700 9547

Mitrodrill Kft.

Ügyfelünk, több mint 7 éve dolgozik üzemeltetési, munka és tűzvédelmi szakterületen. Széleskörű tapasztalatának köszönhetően ismeri a munka- és tűzvédelmi szolgáltatások széles skáláját.

A cél egy olyan weboldal volt, ami egyrészt informatív, megfelel a mai trendeknek, és erősíti az ügyfelekben a bizalmat, ami elengedhetetlen egy ilyen témánál mint a munka-, tűzvédelmi tanácsadói és szakértői tevékenység.

A weboldal kiegészült profi szövegírónk tartalmaival, illetve megtámogattuk az oldalt egy Google Ads hirdetéssel is, hogy az indulást követően már érkezzen forgalom az oldalra. Partnerünk, és mi is elégedett vagyunk a letisztult, mégis modern végeredménnyel.

Kótai Kft.

A vagyonvédelem és bűncselekmény megelőzés nem egyszerű téma, és átadni sem könnyű egy civil felhasználónak a szükséges információkat. Partnerünk, a vagyonvédelmi bűncselekmények megelőzése érdekében szeretett volna egy profi weboldalt.

Az elképzelés egy egyszerű, mégis letisztult weboldal volt egy kapcsolati űrlappal. A cél az volt, hogy a weboldal elkészülését követően Google Ads kampányokkal forgalmat tereljünk az oldalra, hogy László mielőbb egy stabil ügyfélkörrel rendelkezzen. 

Jelenleg is folyamatosan érkeznek az ajánlatkérések, így a weboldal jól konvertál. A tartalmaknak, és a kialakításnak köszönhetően átlátható, és könnyen értelmezhető. László a mai napig ügyfeleink táborát erősíti.

Greypixel Geometrics Kft.

Ügyfelünk olyan virtuális valóság szolgáltatásokat hozott létre, amelyek támogatják a távoli munkavégzést. A kérése az volt, hogy modern, lehetőség szerint dinamikus elemekkel fűszerezett weboldalt készítsünk, ami megfelel a mai trendeknek. 

A cél egy olyan weboldal volt, ami kiemeli a szolgáltatásokat és a potenciális ügyfelek is könnyedén eligazodjanak rajta, mindemellett pedig jól konvertáljon. Az együttműködés óta számos új ügyféllel büszkélkedhetnek. 

A SEO optimalizált weboldal hozzájárult ahhoz, hogy ne csak fizetősen, hanem organikusan is jöjjenek ügyfelek. A weboldal a Google találati lista első helyét foglalja el többek közt a “lézerszkennelés” kulcsszóra is.

Rólunk mondták.

Korábbi weboldalunk egy ügyfelet sem hozott. Amit ti készítettetek nekünk az most átlagosan napi 10 potenciális ügyfelet eredményez. Nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatással.
Kerekes Roland
⭐⭐⭐⭐⭐
Több weboldal készítővel dolgoztam már együtt, de az általatok nyújtott szolgáltatás magasan a legjobb. Kimondottan tetszik, hogy videós tréning anyagot is kaptam.
Bodnár Eszer
⭐⭐⭐⭐⭐
Dávidék rengeteg jó megoldást tettek a weboldalunkba, amit mi is egyszerűen tudunk módosítani. Alig költünk valamit a hirdetésekre és így is napi megkereséseink vannak.
Novák Balázs
⭐⭐⭐⭐⭐
Scroll to Top