MODERN, GYORS, VEVŐSZERZŐ

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS VÁLLALKOZÁSOKNAK

Hiába a tiéd a legjobb szolgáltatás a piacon, ha nem elég meggyőző a weboldalad, akkor ügyfeleket veszítesz! Legyen olyan weboldala vállalkozásodnak, ami nem csak modern, de bevételt is termel!

100%-os ügyfélértékelés

weboldal-készítés

Milyen weboldalakat készítek?

Eredményorientált weboldalakat olyan vállalkozásoknak, mint a Tied.

Modern, letisztult webdesign

Piacvezető szoftvereket és letisztult dizájnt alkalmazok a tervezés és a kivitelezés során.

Magas értékesítési konverzió

Olyan felépítést készítek, ami képes a látogatóból fizető ügyfeleket generálni, akár az első látogatás alkalmával.

Könnyen kezelhető felület

Weboldalaimat mindenféle előzetes technikai tudás nélkül egyszerűen, és gyorsan lehet módosítani.

Famulus-Immo Kft.

⭐⭐⭐⭐⭐

„Dáviddal az együttműködés nem csak szakmailag, hanem emberileg is sikeres volt. Gyorsaság, színvonal, rugalmasság. Ajánlom mindenkinek a szolgáltatásait.”

Hogyan lehet ilyen weboldalad?

Amennyiben szeretnéd, hogy vállalkozásodat egy eredményorientált weboldal támogassa, akkor kérj személyre szabott ajánlatot.

Ajánlatkérés pár kattintással

Töltsd ki a pár kérdésből álló űrlapot és küldök egy személyre szabott ajánlatot minden részlettel együtt.

Weboldal készítés rövid határidővel

Tudom, hogy mi kell egy sikeres weboldalhoz, így weboldalad akár rövid időn belül is el tudom készíteni.

Weboldal átadás és tréning

Az átadást követően nem hagylak magadra! Készítek neked egy tréning anyagot, hogy weboldalad bármikor frissíthesd.

FBG Angol

⭐⭐⭐⭐⭐

„Zseniális lett a weboldal. Köszönjük a hihetetlen gyors és precíz munkád!”

Szeretnéd, hogy egy szakértő
készítse el céged weboldalát!

Vedd fel velem a kapcsolatot és kezdjünk el beszélgetni!

Mitrodrill Kft.

Ügyfelem, több mint 7 éve dolgozik üzemeltetési, munka és tűzvédelmi szakterületen. Széleskörű tapasztalatának köszönhetően ismeri a munka- és tűzvédelmi szolgáltatások széles skáláját.

A cél egy olyan weboldal volt, ami egyrészt informatív, megfelel a mai trendeknek, és erősíti az ügyfelekben a bizalmat, ami elengedhetetlen egy ilyen témánál mint a munka-, tűzvédelmi tanácsadói és szakértői tevékenység.

A weboldal kiegészült profi szövegírónk tartalmaival, illetve megtámogattuk az oldalt egy Google Ads hirdetéssel is, hogy az indulást követően már érkezzen forgalom az oldalra. Partnerünk, és én is elégedett vagyok a letisztult, mégis modern végeredménnyel.

Kótai Kft.

A vagyonvédelem és bűncselekmény megelőzés nem egyszerű téma, és átadni sem könnyű egy civil felhasználónak a szükséges információkat. Partnerem, a vagyonvédelmi bűncselekmények megelőzése érdekében szeretett volna egy profi weboldalt.

Az elképzelés egy egyszerű, mégis letisztult weboldal volt egy kapcsolati űrlappal. A cél az volt, hogy a weboldal elkészülését követően Google Ads kampányokkal forgalmat tereljünk az oldalra, hogy László mielőbb egy stabil ügyfélkörrel rendelkezzen. 

Jelenleg is folyamatosan érkeznek az ajánlatkérések, így a weboldal jól konvertál. A tartalmaknak, és a kialakításnak köszönhetően átlátható, és könnyen értelmezhető. László a mai napig ügyfeleim táborát erősíti.

Greypixel Geometrics Kft.

Ügyfelem olyan virtuális valóság szolgáltatásokat hozott létre, amelyek támogatják a távoli munkavégzést. A kérése az volt, hogy modern, lehetőség szerint dinamikus elemekkel fűszerezett weboldalt készítsek, ami megfelel a mai trendeknek. 

A cél egy olyan weboldal volt, ami kiemeli a szolgáltatásokat és a potenciális ügyfelek is könnyedén eligazodjanak rajta, mindemellett pedig jól konvertáljon. Az együttműködés óta számos új ügyféllel büszkélkedhetnek. 

A SEO optimalizált weboldal hozzájárult ahhoz, hogy ne csak fizetősen, hanem organikusan is jöjjenek ügyfelek. A weboldal a Google találati lista első helyét foglalja el többek közt a “lézerszkennelés” kulcsszóra is.

Rólam mondták

Korábbi weboldalunk egy ügyfelet sem hozott. Amit te készítettetél nekünk az most átlagosan napi 5 potenciális ügyfelet eredményez. Nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatással.
Kerekes Roland
⭐⭐⭐⭐⭐
Több weboldal készítővel dolgoztam már együtt, de az általad nyújtott szolgáltatás magasan a legjobb. Kimondottan tetszik, hogy videós tréning anyagot is kaptam.
Bodnár Eszter
⭐⭐⭐⭐⭐
Dávid rengeteg jó megoldást tett a weboldalunkba, amit mi is egyszerűen tudunk módosítani. Alig költünk valamit a hirdetésekre és így is napi megkereséseink vannak.
Novák Balázs
⭐⭐⭐⭐⭐