MODERN, GYORS, VEVŐSZERZŐ

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS RÖVID HATÁRIDŐVEL

Egyedi, felhasználóbarát WordPress weboldalakat készítek olyan vállalkozásoknak mint a tied! Kérj ajánlatot, és legyen egy bevételnövelő weboldalad akár 5 napon belül, amivel garantáltan elégedett leszel!

100%-os ügyfélértékelés

weboldal-készítés

AKIKKEL MÁR DOLGOZTAM

Milyen weboldalakat készítek?

Eredményorientált weboldalakat olyan vállalkozásoknak, mint a Tied.

Modern, letisztult webdesign

Piacvezető szoftvereket és letisztult dizájnt alkalmazok a tervezés és a kivitelezés során.

Magas értékesítési konverzió

Olyan felépítést készítek, ami képes a látogatóból fizető ügyfeleket generálni, akár az első látogatás alkalmával.

Könnyen kezelhető felület

Weboldalaimat mindenféle előzetes technikai tudás nélkül egyszerűen, és gyorsan lehet módosítani.

Famulus-Immo Kft.

⭐⭐⭐⭐⭐

„Dáviddal az együttműködés nem csak szakmailag, hanem emberileg is sikeres volt. Gyorsaság, színvonal, rugalmasság. Ajánlom mindenkinek a weboldal készítés szolgáltatását!”

Hogyan lehet ilyen weboldalad?

Amennyiben szeretnéd, hogy vállalkozásodat egy eredményorientált weboldal támogassa, akkor kérj személyre szabott ajánlatot.

Ajánlatkérés pár kattintással

Töltsd ki a pár kérdésből álló űrlapot és küldök egy személyre szabott ajánlatot minden részlettel együtt.

Weboldal készítés rövid határidővel

Tudom, hogy mi kell egy sikeres weboldalhoz, így weboldalad akár rövid időn belül is el tudom készíteni.

Weboldal átadás és tréning

Az átadást követően nem hagylak magadra! Készítek neked egy tréning anyagot, hogy weboldalad bármikor frissíthesd.

FBG Angol

⭐⭐⭐⭐⭐

„Zseniális lett a weboldal. Köszönjük a hihetetlen gyors és precíz munkád!”

Szeretnéd, hogy egy szakértő
készítse el céged weboldalát?

Vedd fel velem a kapcsolatot és kezdjünk el beszélgetni!

wordpress-expert

DGR ÚT-ÉP KFT.

Ügyfelem, több mint 20 éve dolgozik az útépítés területén. Széleskörű tapasztalatának köszönhetően ismeri az útépítési szolgáltatások széles skáláját.

A cél egy olyan weboldal elkészítése volt, ami egyrészt informatív, megfelel a mai trendeknek, és erősíti az ügyfelekben a bizalmat, ami elengedhetetlen ebben az iparágban.

A weboldal kiegészült profi szövegírónk tartalmaival, illetve megtámogattuk az oldalt egy lokáció alapú Google Ads hirdetéssel is, hogy az indulást követően már érkezzen forgalom az oldalra, ez folyamatos ügyfélmegkereséseket eredményez számára. 

Kótai Kft.

A vagyonvédelem és bűncselekmény megelőzés nem egyszerű téma, és átadni sem könnyű egy civil felhasználónak a szükséges információkat. Partnerem, a vagyonvédelmi bűncselekmények megelőzése érdekében szeretett volna egy profi weboldalt.

Az elképzelés egy egyszerű, mégis letisztult weboldal volt egy kapcsolati űrlappal. A cél az volt, hogy a weboldal elkészülését követően Google Ads kampányokkal forgalmat tereljünk az oldalra, hogy László mielőbb egy stabil ügyfélkörrel rendelkezzen. 

Jelenleg is folyamatosan érkeznek az ajánlatkérések, így a weboldal jól konvertál. A tartalmaknak, és a kialakításnak köszönhetően átlátható, és könnyen értelmezhető. László a mai napig ügyfeleim táborát erősíti.

Greypixel Geometrics Kft.

Ügyfelem olyan virtuális valóság szolgáltatásokat hozott létre, amelyek támogatják a távoli munkavégzést. A kérése az volt, hogy modern, lehetőség szerint dinamikus elemekkel fűszerezett weboldalt készítsek, ami megfelel a mai trendeknek. 

A cél egy olyan weboldal volt, ami kiemeli a szolgáltatásokat és a potenciális ügyfelek is könnyedén eligazodjanak rajta, mindemellett pedig jól konvertáljon. Az együttműködés óta számos új ügyféllel büszkélkedhetnek. 

A SEO optimalizált weboldal hozzájárult ahhoz, hogy ne csak fizetősen, hanem organikusan is jöjjenek ügyfelek. A weboldal a Google találati lista első helyét foglalja el többek közt a “lézerszkennelés” kulcsszóra is.

Szivi Orsi

⭐⭐⭐⭐⭐

„A weboldallal kapcsolatban nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam a múlt héten, jóleső érzés volt és ezt mindenképp szeretném Neked is továbbítani, hiszen a Te munkád van benne! Hálásan köszönöm az együttműködést, egy élmény volt a közös munka!”

Gyakran ismételt kérdések

Milyen weboldalakat készítesz?

Az általam készített weboldalak WordPress tartalomkezelő segítségével és egyéb piacvezető modulokkal készülnek. A weboldal készítés szolgáltatás tartalmazza a teljes körű weboldal fejlesztését, a szövegírást, a logó készítést és mindent, ami egy sikeres weboldalhoz szükséges.

Mennyibe kerül a weboldal készítés?

Minden igény más és más, ezért nincsenek fix díjak meghatározva. Egy egyszerű egyoldalas weboldal készítése kevesebb időt és fejlesztést igényel mint egy komplex, több szolgáltatásból álló weboldal. Vedd fel velem a kapcsolatot és részletes ajánlatot küldök az igényeidnek megfeleleően.

Domain és tárhely is jár a weboldalhoz?

Domain és tárhely szolgáltatást a Superbrands díjas partnerem szolgáltatja (igény esetén). Amennyiben van már domain és tárhely, akkor ehhez a hozzáférést szükséges biztosítani számomra.

Mennyi idő alatt készítesz weboldalt?

Egy weboldal elkészítésének az ideje függ a projekt nagyságától és attól, hogy milyen gyorsan kell a weboldal. Általánosságban elmondhatom, hogy egy céges weboldal elkészítése 5 munkanapot vesz igénybe.

Van lehetőségem módosítani a weboldalt átadás után?

Az elkészült weboldalhoz készítek egy videós tréninganyagot, aminek a segítségével a weboldal szöveges és képi tartalma egyszerűen módosítható. 

Én leszek a weboldal tulajdonosa miután elkészült?

A weboldal elkészítését követően minden szükséges információ átadásra kerül. Beleértve a tárhely, domain és a weboldal belépési adatait. 

Van karbantartási díja a weboldalnak?

A weboldal üzemeltetésének, és karbantartásának sem havi sem pedig éves díja nincs. Egyetlen költsége van a weboldalnak az pedig a domain és tárhely éves díja.

Ki fogja írni a szöveges tartalmat a weboldalra?

A weboldal szöveges tartalmát senior marketing szövegíró, szerkesztő írja előzetes egyeztetés alapján. A szöveges tartalom célja az információátadás és az értékesítés.

Van lehetőség személyes találkozóra?

A weboldal készítéshez nem szükséges a személyes találkozó. Az esetek többségében, telefonon, emailben vagy online megbeszélés keretei között minden fontos kérdést meg tudunk beszélni. 

Mire van szükség tőlem a kezdéshez?

Az első és egyben legfontosabb lépés az, hogy kitöltöd az ajánlatkérő űrlapban szereplő kérdéseket. Ezt követően felveszem veled a kapcsolatot telefonon és egyeztetünk a projekt részleteivel kapcsolatban.

Rólam mondták

Korábbi weboldalunk egy ügyfelet sem hozott. Amit te készítettetél nekünk az most átlagosan napi 5 potenciális ügyfelet eredményez. Nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatással.
Kerekes Roland
⭐⭐⭐⭐⭐
Több weboldal készítővel dolgoztam már együtt, de az általad nyújtott szolgáltatás magasan a legjobb. Kimondottan tetszik, hogy videós tréning anyagot is kaptam.
Bodnár Eszter
⭐⭐⭐⭐⭐
Dávid rengeteg jó megoldást tett a weboldalunkba, amit mi is egyszerűen tudunk módosítani. Alig költünk valamit a hirdetésekre és így is napi megkereséseink vannak.
Novák Balázs
⭐⭐⭐⭐⭐
Hívás most! (H-P: 8:00-17:00)