ÜGYFELEKET SZERZEK, NEM KATTINTÁSOKAT!

GOOGLE ADS HIRDETÉS, AMI ÜGYFELEKET HOZ

Google hirdetéssel célzott, releváns forgalmat irányítok vállalkozásod weboldalára megfizethető áron. Ha szeretnél ott lenni ahol ügyfeleid keresnek, akkor kérj ajánlatot és én valós érdeklődőket terelek weboldaladra! 

100%-os ügyfélértékelés

Milyen hirdetéseket készítek?

Eredményorientált Google Ads hirdetéseket magas konverzióval.

Célzott és eredményorientált

Hirdetési stratégiámnak köszönhetően potenciális ügyfeleket terelek weboldaladra.

Magas értékesítési konverzió

Optimalizált Google Ads hirdetéseim támogatják az értékesítést és magas konverzióval bírnak.

Alacsony hirdetési költség

Eredményorientált és célzott hirdetéseim alacsony kattintási költségre optimalizálom.

Greypixel Geometrics Kft.

⭐⭐⭐⭐⭐

Google hirdetéseinket Dávid kezeli a kezdetek óta. Folyamatos megkeresések érkeznek emailben és telefonon mindez alacsony költséggel. Ajánlom szolgáltatását!

Hogyan lehet ilyen hirdetésem?

Amennyiben szeretnéd, hogy vállalkozásodat egy eredményorientált Google Ads hirdetés támogassa , akkor kérj ajánlatot!

Ajánlatkérés pár kattintással

Töltsd ki a pár kérdésből álló űrlapot és küldök egy személyre szabott ajánlatot minden részlettel együtt.

Google hirdetés akár 24 órán belül

Tudom, hogy mi kell egy sikeres hirdetéshez, így vállalkozásod akár rövid időn belül is el tudom kezdeni hirdetni.

Google hirdetés kezelés

A hirdetések elkészítését követően sem hagylak magadra! Igény szerint hirdetéskezeléssel támogatlak.

Horváth Tamás

⭐⭐⭐⭐⭐

„Naponta 5-10 emailes megkeresés érkezik a Google hirdetésnek köszönhetően. Máshol nem is hirdetünk, köszi Dávid!”

Szeretnéd, hogy egy szakértő
készítse el céged Google hirdetését?

Google hirdetés segítségével, célzott releváns forgalmat terelek vállalkozásod weboldalára.
Vedd fel velem a kapcsolatot és kezdjünk el beszélgetni!

google-hirdetes-cert

greypixelscan.hu

Ügyfelem célja, hogy folyamatosan jelen legyen szolgáltatásaival a Google keresőben. A releváns kattintásokon kívül ezek a látogatók mind potenciális ügyfelek.

A 35%-os átkattintási arány mellett magas konverziós számot eredményeznek hirdetéseim, mindezt kedvező havi hirdetésre költött összeggel.

Google-Ads-05

fmcrent.com

Budapesti célzással hirdetem ügyfelem szolgáltatásait a Google keresőben, ezzel átlagosan napi 250 potenciális ügyfelet terelve weboldalára.

A hirdetési kampányokkal egész Budapest területét lefedjük magas átkattintási aránnyal, ezáltal hirdetései megkerülhetetlenek asztali számítógépen és mobil eszközökön egyaránt.

autofelvasarlasudvar.hu

Ügyfelem szolgáltatását országos Google Ads hirdetéssel támogatjuk. Ennek eredményeként, aki ma ezen szolgáltatás iránt érdeklődik Magyarországon, az biztosan találkozik partnerünk hirdetésével.

Bár a hirdetés rövid ideje fut, a napi átlagos 5 telefonos illetve 10 emailes megkeresés kiváló eredménynek mondható.

Google-Ads-05

tancteremzuglo.hu

Gyakorlatilag, aki ma ügyfelem szolgáltatása iránt érdeklődik a Google keresőben az biztosan megtalálja weboldalát és hirdetését.

Ezzel dominálva a piacot a budapesti régióban.

A hirdetések már több hónapja futnak, és ügyfelemnek csak az emaileket és a telefonhívásokat kell kezelnie.

Google-Ads-05

eldugultunk.hu

Egy Google hirdetés minden iparágban alkalmazható. Olyan területen is, ahol a verseny igen magas. Egy megfelelő hirdetési stratégiával, akkor és ott jeleníthetjük meg vállalkozásunk weboldát ahol és amikor a potenciális ügyfelek keresnek.

Célzott hirdetési szöveggel és lokáció beállítással releváns kattintásokat és telefonhívásokat hozunk ügyfelünknek. 

Google-Ads-04

weboldalkeszites.io

Saját weboldalaimnál is aktívan használom a Google Ads hirdetéseket, amik alacsony költségen hoznak minőségi leadeket telefonon és emailben egyaránt.

A folyamatos hirdetési szövegek és kulcsszavak  optimalizálásnak köszönhetően a naptáram tele van projektekkel 3 hónapra előre.

Kuna Orsolya

⭐⭐⭐⭐⭐

„Az e-mail-es címek közül egy munkát már meg is csináltunk. Hívásból tuti csak egy jött az oldalról? 🙂 Hétfőn egész nap csörögtem!”

Gyakran ismételt kérdések

A Google hirdetés egy olyan online hirdetési forma, amelyet a Google keresési és más online platformjainak használata során jelenítenek meg a felhasználóknak. Célja, hogy cégek, vállalkozók és szervezetek hirdetéseiket relevánsan jelenítsék meg a keresőeredmények között vagy más webhelyeken.
A Google hirdetésekre költött összeg változó lehet, és függ a kiválasztott hirdetési módszerektől. A költség a kattintások, megjelenítések vagy konverziók alapján alakul ki. A költségek az árverési rendszer alapján alakulnak ki, ahol a versenytársak is befolyásolják az árakat. A hirdetéseket el lehet indítani alacsony napi büdzsével, majd később ezt lehet fokozatosan emelni. Célunk, hogy egy optimalazitált hirdetési stratégiával fizető ügyfeleket hozzunk alacsony költségen.
A Google hirdetés licitálás során a hirdetők versengenek egymással egy adott kulcsszó vagy célközönségért. A győztes hirdetés a relevancia és a licitösszeg alapján kerül kiválasztásra, majd megjelenik a keresőeredmények között vagy más online felületeken. Minden kulcsszónak más licit értéke van, ezért minden kulcsszó más értéket képvisel a piac alapján.
A Google kínál számos hirdetési típust, például keresési hirdetéseket, display hirdetéseket, videó hirdetéseket, hirdetéseket alkalmazásokhoz és sok más formátumot. Ezek különböző platformokon jelennek meg a célközönség elérése érdekében. Az én szolgáltatásom kimondottan a keresési hirdetésekre fókuszál.
A hirdetés láthatósága azonnal megkezdődhet, miután beállítjuk a fiókot és a Google jóváhagyja a kampányokat. A láthatóság azonban függ a versenytársaktól, a licitösszegtől és más tényezőktől. Fontos, hogy a kampányokat folyamatosan, havi szinten javasolt optimalizálni a jobb eredmények elérése érdekében.
A Google hirdetési felületen elérhető számos analitikai eszköz segítségével könnyedén mérhetjük a hirdetéseid teljesítményét. Nézhetjük a kattintási arányt (CTR), a konverziókat, a költségeket, és más fontos mutatókat. A hirdetési eredményekről minden hónapban küldök egy részletes tájékoztatót emailben.
Bár nem feltétlenül szükséges, hogy saját webhelyed legyen a hirdetések futtatásához, egy jól optimalizált weboldal vagy landing oldal segíthet a jobb eredmények elérésében. Egyértelmű és releváns céloldalak növelik a konverziós arányokat.
A keresési hirdetések a Google keresőjében jelennek meg, amikor valaki keres egy adott kulcsszóra. A display hirdetések viszont más webhelyeken, például híroldalakon és blogokon jelennek meg kép- vagy szöveges formátumban.
Neked semennyit! A Google hirdetések kezelését én végzem el havi szinten, hogy a lehető legtöbbet hozzunk ki belőle. Az eredmények nyomon követése, az optimalizálás és az analitika rendszeres figyelése időigényes lehet a legjobb eredmények elérése érdekében, ezért ezt a terhet én leveszem a válladról!

Rólam mondták

3 éve dolgozunk együtt és Dávid lelkesedés töretlen. Az alacsony költés mellett az eredmények magukért beszélnek.
Gulyás Kristóf
⭐⭐⭐⭐⭐
Le kellett állítanunk a hirdetésünket 3 hónap után, mert nem győztem feldolgozni a megkereséseket. Szuperek vagytok!
Dobos Alexandra
⭐⭐⭐⭐⭐
Nagyon elégedett vagyok a munkáddal! A nulláról építetted fel a Google Ads fiókomat és az első naptól jöttek az eredmények.
Gál Milán
⭐⭐⭐⭐⭐

Kérj ajánlatot!

Én mindig egyedi árajánlatot adok, mivel nincs két egyforma kampány és szeretném, ha tényleg csak azért fizetnél, amire valóban szükséged is van.

Hívás most! (H-P: 8:00-17:00)