INGYENES WEBOLDAL ELEMZÉS

Ha több látogatót szeretnél weboldaladra a Google keresőből, vagy nem tudod, hogy miért nem konvertálnak a látogatóid, akkor a választ ebben az ingyenes weboldal elemzésben találod.

AHOL TARTALMAIM MÁR MEGJELENTEK

Hogyan működik a weboldal elemzés?

Piacvezető szoftverekkel átvizsgálom weboldalad.

Technikai elemzés

A weboldal elemzés során feltárom a weboldalad hibáit, amik meggátolnak a növekedésben.

Tartalom auditálás

Átvilágítom weboldalad szöveges és képi tartalmát, és megvizsgálom a használt kulcsszavakat.

Kiértékelés

A kritikus hibákat fontossági sorrendbe összegzem és kiértékelve biztosítom számodra.

weboldal-elemzés-eredmény

⭐⭐⭐⭐⭐

„A weboldalunk alapos vizsgálatának köszönhetően néhány hónap alatt sikerült 200%-os növekedést realizálni a Google keresőből.”

Teljes körű weboldal elemzés piacvezető szoftverekkel.

A weboldal elemzés során feltárom azokat a hibákat amik gátolhatják weboldalad a növekedésben. Az elemzés tartalmaz technikai SEO auditálást, szöveges tartalom elemzést és oldal felépítés átvilágítást.

Az elemzés célja, hogy rávilágítson azokra a hiányosságokra, amiket egyszerűen javítani lehet és szinte azonnali változást eredményez.

weboldal-elemzés

⭐⭐⭐⭐⭐

„Dávid segítségével sikerült rendbe tenni az oldal felépítését, struktúráját, működését. A menüpontok átláthatóbbak lettek, az ügyfelek számára jobban kezelhető, ügyfélbarát. „

Weboldal elemzés eredményének riportálása.

A riport tartalmazza mindazt, amit a kutatás során feltártok, illetve ezeknek az elemeknek a javítási javaslatát. Nem egyedi eset amikor a weboldalt teljesen újra kell gondolni és egyszerűbb a nulláról összerakni.

Amennyiben az eredmények azt mutatják, hogy célszerűbb egy új weboldalt készíteni, akkor állok rendelkezésedre.

riport

⭐⭐⭐⭐⭐

Az elemzést követően Dávid elkészítette új weboldalunkat és Google Ads hirdetésünket amivel átlagolas napi 3-4 lead érkezik. Olyan egyedi és átlátható stratégiát rakott le nekünk az asztalra, amire kevesen képesek.

Elakadtál? Jelentkezz online konzultációnkra!

Nem kedveled a riportokat és szeretnél a weboldaladról, online vállalkozásodról egy szakemberrel beszélni?

Akkor jelentkezz kontultációra, ahol választ kapsz minden kérdésedre!

Gyakran ismételt kérdések

Ha ezen az oldalon vagy, akkor Neked ajánlott! A weboldal elemzés ajánlott minden olyan vállalkozásnak és szervezetnek, akiknek fontos az online jelenlétük és az online teljesítményük optimalizálása. Ez magában foglalhat kisvállalkozásokat, nagyvállalatokat, nonprofit szervezeteket és egyéni vállalkozókat is.

A weboldal elemzés során átfogó vizsgálatot végzek a weboldalad teljesítményéről. Ide tartozik a látogatók viselkedésének elemzése, a forgalom forrásainak azonosítása, a konverziós arányok vizsgálata, a SEO elemzés, a sebesség optimalizálás, a felhasználói élmény értékelése és egyéb releváns adatok elemzése.

A weboldal elemzés segítséget nyújt abban, hogy jobban megértsd a weboldalad teljesítményét és a látogatóid viselkedését. Ezáltal azonosíthatod a fejlesztési területeket, növelheted a konverziós arányokat, optimalizálhatod a tartalmat és a felhasználói élményt, valamint növelheted a weboldalad hatékonyságát.

A weboldal elemzést ingyenesen végezzük el, tehát ez egy díjmentes szolgáltatás. Amennyiben szükséges az elemzés alapján módosításokat végezni a weboldal, akkor igény szerint küldünk egyedi árajánlatot a hibák javítására.

Általában a weboldal elemzés elkészülése 1-2 munkanapig tart, attól függően, hogy mekkora weboldalról van szó. Mivel szinte minden weboldalon akadnak technikai hibák, ezért a több éves tapasztalat alapján tudom, hogy mit kell vizsgálni, ezáltal a munkát pár nap alatt el tudom végezni.

A weboldal elemzés után az eredmények alapján dönthetsz a weboldalad optimalizálásáról. Ez magában foglalhatja a tartalom frissítését, a navigáció javítását, a sebesség optimalizálás, a konverziós elemek beépítését vagy az SEO stratégia módosítását. Fontos, hogy az elemzés eredményeit felhasználd a fejlesztési tervek kidolgozásához és a weboldal hatékonyságának növeléséhez.

Jelenleg több megrendelés érkezett, mint amennyit kezelni tudok. Köszönöm a türelmed!