Rólam

Többéves szakmai tapasztalattal támogatom kis- és középvállalkozó ügyfeleimet eredményorientált online marketing megoldásokkal.

Kovács Dávid vagyok, okleveles közgazdász, vállalkozó és online marketing szakember. 

Tartalmaim megjelentek már olyan magyar, és nemzetközi oldalakon, mint például az Alfahír vagy a Business Insider. Dolgoztam a Hewlett Packard-nak, Danone-nak, FIAT-nak és más Fortune 500-as cégeknek, valamint startup vállalkozásoknak.

Miért hallgass rám?

Az első “vállalkozásomat” 16 évesen kezdtem. Az összes spórolt pénzemet külfödről rendelt termékekre költöttem majd eladtam itthon, nem kevés profittal.

Ezt követően elindítottam videó animációval foglalkozó cégemet, de hamar kiderült, hogy online marketing és megfelelő stratégia nélkül nem fog menni.

Elkezdtem próbálkozni és bontogatni a szárnyaimat, hogy mi az ami működhet és mi az ami nem.

Készítettem egy angol nyelvű motivációs blogot is, amire naponta több száz látogatót tudtam terelni. Ezt hatalmas sikernek könyveltem el annak idején.

Így került az egyik 3 perc alatt készített képem a Business Insider címlapjára. 

A gond az volt, hogy senki nem mondta el nekem, hogy pontosan mit kell tennem ahhoz, hogy folyamatos bevételt termeljen a vállalkozásom.

Ez így volt évekig… rengeteg tanfolyamon vettem részt, sok könyvet és cikket olvastam a témában, de egyszer sem találkoztam egy olyan tanulmánnyal, leírással ami megtanítja azt amire nekem szükségem lenne.

Hamar rájöttem, hogy ezzel nem vagyok egyedül!

Nem tudtam mást tenni, mint saját magam megtapasztalni, kitanulni, hogy hogyan tudok elkészíteni egy professzionális online jelenlétet és miként tudok folyamatosan ügyfeleket szerezni.

Elkezdtem dolgozni egy ausztrál cégnek, akik privát túrákkal foglalkoznak Kubában, helyi túravezetőkkel.

Ekkor tanultam meg, hogy mekkora ereje van az online marketingnek és egy profin összeállított rendszernek. Az itt felhalmozott tudást megosztottam más cégekkel, kisvállalkozásokkal, akik folyamatos növekedésre tettek szert az általam javasolt stratégiával és online marketing megoldásokkal.

És ezt a tudást most átadom másoknak is!

Az általam létrehozott folyamatok és fejlesztések magas konverzióra vannak kiélezve, hogy minél több embert érj el vállalkozásoddal ezzel több pénzt termelve.

Kérdésed van?