Rólam

Többéves szakmai tapasztalattal támogatom kis- és középvállalkozó ügyfeleimet eredményorientált online marketing megoldásokkal.

Kiváló szolgáltást nyújtasz, de nem jönnek az ügyfelek? Ez nem mehet így tovább! Rendszerbe állítom az online értékesítést piacvezető online marketing eszközökkel, ami a nap 24 órájában futószalagon hozza az érdeklődőket!

Szia, én Kovács Dávid vagyok, okleveles közgazdász, vállalkozó, minősített Google, Semrush, HubSpot és eMarketing online marketing szakember, aki olyan vállalkozásoknak segít sokkal több ügyfelet szerezni mint a Tied! 

Az elmúlt 10 évben 100+ vállalkozásnak segítettem az online ügyfélszerzésben. Munkáim és tartalmaim megjelentek olyan magyar és nemzetközi oldalakon, mint a Wikipédia, a Telex, a Superbrands díjas Tárhely.eu, a Business Insider vagy a HubSpot.

Szakmai karrierem során számos ismert cégekkel dolgoztam együtt, mint például a Hewlett Packard, Trivago, Danone és a FIAT. Emellett pedig dolgoztam rengeteg mikro, kis és középvállalkozásokkal egyaránt a világ különböző pontjairól.

Ezen az oldalon megosztom a tapasztalataimat, tanácsaimat és ötleteimet, hogy segítsem vállalkozásod növekedését és sikerét. Hiszek abban, hogy az online marketing és egy jól megtervezett stratégia hatalmas hatást gyakorolhat egy vállalkozás pénzügyi fejlődésére.

Legyen szó a weboldal készítésről, keresőoptimalizálásáról vagy online hirdetésekről én tudom mi kell egy vállalkozásnak, hogy egyről a kettőre jusson!

Weboldal készítés

Segítek vállalkozásodnak egy ügyfélszerző weboldalt készíteni a tervezéstől kezdve a kivitelezésig. Egyszerű, letisztult dizájnnal és reszponzív kialakítással maximalizálom a felhasználói élményt, hogy a látogatóból ügyfél legyen. Keresőoptimalizált és biztonságos weboldalakat építek, hogy kiemelkedj a versenytársaid közül.

Keresőoptimalizálás

Weboldaladat a keresőmotorokban az első találatok közé juttatom el, így növekszik az online láthatóságod és az érdeklődők száma. Kulcsszavak keresésével, tartalom optimalizálással és minőségi linképítéssel segítek, hogy az oldaladra folyamatos és egyben releváns forgalom érkezzen, ami bevételt eredményez.

Online hirdetés

Google Ads szolgáltatásom hatékony online hirdetésekkel támogatja vállalkozásodat. Kulcsszavak kiválasztása, hirdetések optimalizálása és eredmények nyomon követése révén növekedhet az online láthatóságod és eléred a potenciális ügyfeleket. Valós eredményekre összpontosítunk, hogy a hirdetési költségeid megtérüljenek és vállalkozásod sikeresebb legyen.

Az általam létrehozott folyamatok és fejlesztések magas konverzióra vannak kiélezve, hogy minél több embert érj el vállalkozásoddal ezzel több ügyfelet szerezve. Kérdésed van? Vedd fel velem a kapcsolatot!