10 Ingyenes kulcsszó kereső eszköz 2024-ben

Ha ingyenes kulcsszó kereső eszköz után kutatsz, akkor a legjobb helyen vagy!

Ha online tartalmat hozunk létre, üzleti honlapot építünk vagy blogot vezetünk, elengedhetetlen, hogy megfelelő kulcsszavakat használjunk a keresőmotorokban való rangsoroláshoz. 

Azonban a megfelelő kulcsszavak kiválasztása nem mindig könnyű feladat. Szerencsére ma már elérhetőek olyan ingyenes kulcsszó kereső eszközök, amelyek segítségével könnyedén megtalálhatjuk a legjobb kulcsszavakat. 

Ebben a cikkben bemutatok 10 népszerű ingyenes kulcsszó kereső eszközt, amelyek segítségével hatékonyabbá tehetjük a kulcsszó kutatást.

De mielőtt belevágunk, kezdjük az alapokkal!

Tartalomjegyzék

Mi az a kulcsszó?

ingyenes-kulcsszó-kereső

A kulcsszó egy olyan szó vagy kifejezés, amelyet az emberek beírnak a keresőmotorokba, amikor információt, terméket vagy szolgáltatást keresnek az interneten. A kulcsszavak segítenek a keresőmotoroknak megérteni a felhasználók keresési szándékát, és releváns találatokat adni a keresési eredményekben. 

Az online tartalom létrehozása során a megfelelő kulcsszavak kiválasztása és használata fontos a tartalom optimalizálásához és a keresőmotorokban való jobb rangsoroláshoz. A kulcsszavak segítségével lehet célzottan megszólítani és elérni a potenciális látogatókat vagy vásárlókat az interneten.

Ingyenes kulcsszó kereső eszközök:

1. Google kulcsszó kereső

google-kulcsszó-kereső

A Google kulcsszó kereső az egyik legismertebb és legnépszerűbb ingyenes kulcsszó kereső eszköz. A Google Ads platform részeként elérhető, és lehetővé teszi számunkra, hogy megtaláljuk az adott kulcsszóhoz kapcsolódó keresési mennyiséget, a versenyt és más releváns adatokat. Egyszerűen megadhatjuk a kívánt kulcsszót, és a Google kulcsszó kereső bemutatja a keresési volumeneket és a javasolt kulcsszó variációkat.

2. Ahrefs kulcsszó kereső

Az Ahrefs egy másik nagyon hasznos ingyenes kulcsszó kereső eszköz, amelyet érdemes kipróbálni. Bár a teljes verzióhoz előfizetést kell fizetnünk, az Ahrefs ingyenes verziója is kínál néhány alapvető kulcsszó kutatási funkciót. Az Ahrefs segítségével felderíthetjük az adott kulcsszó keresési volumenét, azonosíthatjuk a kulcsszóval kapcsolatos versenyt, és felfedezhetjük a kulcsszó variációkat.

3. Keyword Sheeter kulcsszó kereső

keyword-sheeter-kulcsszó-kereső

A Keyword Sheeter egy egyszerű és könnyen használható ingyenes kulcsszó kereső eszköz. Az alkalmazás lehetővé teszi számunkra, hogy beírjunk egy kulcsszót, és több ezer kulcsszó variációt generáljon. A Keyword Sheeter nagyszerű módja annak, hogy felfedezzük a hosszú long tail kulcsszavakat, amelyek specifikusabb keresési szándékra utalnak. Ez egy nagyon hasznos eszköz, ha egy kis inspirációra van szükségünk a kulcsszó kutatás során.

A Google Trends egy olyan eszköz, amely segít megérteni a kulcsszavak időbeli változását és népszerűségét. Az ingyenes verzióban a Google Trends lehetővé teszi számunkra, hogy elemezzük a kulcsszó trendeket és megtudjuk, hogy az adott kulcsszó mennyire népszerű egy adott időszakban vagy földrajzi területen.

5. Ubersuggest kulcsszó kereső

ubersuggest-kulcsszó-kereső

Az Ubersuggest egy másik ingyenes kulcsszó kereső eszköz, amely számos hasznos funkciót kínál. Az Ubersuggest segítségével könnyedén megkereshetjük a kulcsszavakhoz kapcsolódó keresési volumeneket, a versenyt, az átlagos CPC-t és más kulcsszó adatokat.

6. AnswerThePublic kulcsszó kereső

answerthepublic-kulcsszó-kereső

Az AnswerThePublic egy ingyenes kulcsszó kereső eszköz, amely segít megtalálni a kulcsszavakhoz kapcsolódó kérdéseket és keresési szándékokat. Az alkalmazás egyedi módon jeleníti meg az adatokat, vizuális diagramok és ábrák formájában, így könnyebbé válik a kulcsszavakhoz kapcsolódó tartalom ötletek kialakítása.

7. Keyword Tool kulcsszó kereső

A Keyword Tool egy másik népszerű ingyenes kulcsszó kereső eszköz, amely segít a kulcsszavak kutatásában. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy megkeressük a kulcsszavakhoz kapcsolódó keresések mennyiségét és a kulcsszó variációkat. A Keyword Tool több keresőmotor adatait használja, például a Google-t, a YouTube-ot és az Amazon-t is.

8. Soovle kulcsszó kereső

soovle-kulcsszó-kereső

A Soovle egy másik ingyenes kulcsszó kereső eszköz, amely különböző keresőmotorok adatait kombinálja egyetlen helyen. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy egyszerre keressen kulcsszavakat a Google-ben, a Bing-ben, a YouTube-ban, az Amazonon és más platformokon. Ez segít megtalálni a különböző platformokon való keresési szokásokat és kulcsszó variációkat.

9. Moz Keyword Explorer kulcsszó kereső

moz-kulcsszó-kereső

A Moz Keyword Explorer egy másik hasznos ingyenes kulcsszó kereső eszköz. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy megtaláljuk a kulcsszavakhoz kapcsolódó keresési volumeneket, a versenyt és a kulcsszó variációkat. A Moz Keyword Explorer segítségével hatékonyabbá tehetjük a kulcsszó kutatást és optimalizálhatjuk tartalmunkat a keresőmotorokban való jobb láthatóság érdekében.

10. Keyword Surfer kulcsszó kereső

keyword-surfer-kulcsszó-tervező

A Keyword Surfer egy olyan böngésző kiegészítő Google Chrome-hoz, amely segít a kulcsszó kutatásban közvetlenül a Google keresési eredmények oldalán. Az ingyenes verzióban a Keyword Surfer lehetővé teszi, hogy megnézzük a kulcsszó keresési volumenét, az átlagos organikus kattintásokat és más kulcsszó adatokat. Ez egy nagyszerű eszköz ahhoz, hogy azonnali adatokat kapjunk a keresőmotorokban való rangsoroláshoz.

Gyakran ismételt kérdések

Melyek a legjobb ingyenes kulcsszó kereső eszközök?

Ez attól függ, hogy mi a célod. Az ingyenes kulcsszó kereső eszközök közül néhány népszerű lehetőség a Google kulcsszótervező, az Ahrefs, a Keyword Sheeter, a Google Trends és az Ubersuggest.

Hogyan működik a Google kulcsszó kereső?

A Google kulcsszótervező a Google Ads platform része, és lehetővé teszi számunkra, hogy megtaláljuk a keresett kulcsszóhoz kapcsolódó keresési volumeneket, versenyt és más releváns adatokat. Csak írjuk be a Google kulcsszó keresőbe azt a kifejezést, amit vizsgálni szeretnénk és máris láthatjuk az átlagos havi keresettségi számokat.

Melyik ingyenes kulcsszó kereső eszköz segít a long-tail kulcsszavak felderítésében?

A Keyword Sheeter egy jó lehetőség a hosszú (long-tail) kulcsszavak felderítésére. Az alkalmazás több ezer kulcsszó variációt generál a beírt kulcsszóhoz kapcsolódóan.

Milyen előnyei vannak az Ahrefs ingyenes verziójának?

Az Ahrefs ingyenes verziója biztosít néhány alapvető kulcsszó kutatási funkciót, például a keresési volumenek megtekintését és a kulcsszóval kapcsolatos versenyt az adott kulcsszó esetében.

Melyik ingyenes kulcsszó kereső eszköz segít a keresési trendek és a népszerűség elemzésében?

A Google Trends egy nagyszerű ingyenes eszköz a kulcsszavak időbeli változásának és népszerűségének elemzésére. Segít megérteni, hogy az adott kulcsszó mennyire népszerű egy adott időszakban vagy földrajzi területen.

Konklúzió

Ebben a cikkben bemutattam tíz népszerű ingyenes kulcsszó kereső eszközt, amelyek segítenek hatékonyabbá tenni a kulcsszó kutatást. 

Az ingyenes kulcsszó kereső eszközök, mint például a Google kulcsszó kereső, az Ahrefs, a Keyword Sheeter és a Google Trends, nagyszerű lehetőséget kínálnak a megfelelő kulcsszavak megtalálására. 

Használd ezeket az eszközöket a tartalom optimalizálásához és a keresőmotorokban való jobb rangsoroláshoz. Ne felejtsd el, hogy a kulcsszó kutatás alapvető fontosságú az online siker eléréséhez!

Kovács Dávid

Kovács Dávid

Szia! Dávid vagyok. Vállalkozásoknak segítek több bevételt generálni online. Ezt a weboldalt azért hoztam létre, hogy mindezt megtanítsam neked, lépésről-lépésre. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj nekem bátran.
kovacs-david

Kovács Dávid

ELFOGADSZ TŐLEM EGY VIDEÓT?

Ha vállalkozó vagy, vagy vállalkozást akarsz indítani és több fizető ügyfelet szerezni, akkor ez a videó neked szól! 

(Csatlakozz a 100+ vállalkozóhoz, akinek már segítettem)

kovacs-david

Kovács Dávid

10 MÓDSZER, HOGY NÖVELD VÁLLALKOZÁSOD ONLINE

Ha szeretnéd növelni vállalkozásod forgalmát 2023-ban, akkor ez az ingyenesen letölthető e-Book kimondottan neked szól!

INDÍTSD EL VÁLLALKOZÁSOD ÉS LEGYÉL TELE ÜGYFELEKKEL

kovacs-david

Kovács Dávid

VAN MÁR WEBOLDALA VÁLLALKOZÁSODNAK?

Csatlakozz a több száz sikeres ügyfelünkhöz!

„Elkészült weboldalunk egy héten belül bevételt termelt.”
Sipos Máté, Greypixel Geometrics Kft.