ÜZLETFEJLESZTÉSI, ONLINE MARKETING TANÁCSADÁS

Szeretnéd hatékonnyá tenni vállalkozásod vagy céged online jelenlétét, és tovább fejlesztenéd marketing stratégiádat? Azonnal hasznosítható, személyre szabott ötletekkel segítek, hogy marketing tevékenységed hatékonnyá váljon, és rövid időn belül elérd a kitűzött üzleti céljaidat!

Csatlakozz a több mint 100+ vállalkozáshoz.

marketing-tanácsadás

8+ év

online üzletfejlesztési tapasztalat

100+

hazai és nemzetközi marketing stratégia

50+

online üzleti elemzés vállalkozóknak

Növekednél, de nem tudod hogyan?

A növekedés elengedhetetlen, ha szintet lépnél vállalkozásoddal.
Oszd meg a részleteket cégedről, és küldök 5 növekedési marketing ötletet!

Hogyan működik?

1. Rendeld meg a növekedési tervet

Töltsd ki az online űrlapot, amiből jobban megismerhetem vállalkozásod. Mindezek alapján fogom elkészíteni a személyre szabott, azonnal hasznosítható marketing növekedési tervet számodra.

 

2. Definiálom a lehetőségeidet

Megvizsgálom a weboldalad, és a további online felületeidet, majd küldök egy videót, amiben részletesen elmondom, hogy milyen növekedési stratégiával tud vállalkozásod sikeresebbé válni.

3. Megvalósítom az ötleteket

Nézd meg a videót, készíts jegyzeteket, majd építsd be az ötleteket a vállalkozásodba! Nem gond ha elakadtál, segítek a megvalósításban és kivitelezésben is (mint extra szolgáltatás).

Szia, Dávid vagyok, én fogom elkészíteni az elemzést.

Magyarországon élő marketing szakértő vagyok, aki több mint 10 éves nemzetközi szakmai tapasztalatának köszönhetően dolgozott már startup vállalkozásoktól kezdve egészen Fortune 500 listás cégekkel is.

Vágjunk bele és növeljük együtt céged online sikerességét!

davidkovacs-com-profile

ITT MÁR TALÁLKOZHATTÁL TARTALMAIMMAL

Nem győztelek meg?

Akkor küldök 1 ötletet INGYEN

Küldd el céges weboldalad címét, és kapsz tőlem egy azonnal hasznosítható növekedési ötletet.
Mindez teljesen ingyen van.

Ügyfeleim mondták rólam

Ügyfeleim között vannak korai fázisban lévő startup vállalkozások
illetve Fortune 500 listás cégek is.

Gyakran ismételt kérdések

Neked kérdéseid, nekem pedig válaszaim vannak.

Minden vállalkozásnak vagy cégnek szüksége van növekedésre, hiszen a siker ebben rejlik. Olyan ötleketek osztok meg veled amik segítenek abban, hogy több embert érj el termékeddel vagy szolgáltatásoddal az online térben ezzel több bevételt termelve. Átvilágítom a weboldalad, közösségi felületeid, és megmutatom azokat a hiányosságokat amiken ha változtatsz akkor közelebb kerülhetsz üzleti céljaid megvalósításához. A több száz elvégzett elemezés és tanácsadás után elmondhatom, hogy minden cégben vannak hiányosságok, de a jó hír az, hogy ez könnyedén orvosolható!

A szolgáltatás ára 49.990 Ft;- ami 5 marketing tanácsot, növekedési stratégiát tartalmaz. Ez videó formában készül el, úgy hogy pontosan rávilágítok a hiányosságokra és elmagyarázom a megvalósításuk módját. Ha neked vagy csapatodnak segítségre van szüksége az ötletek megvalósításában, akkor abban is szívesen állok rendelkezésre.

Igen, küldök egy privát videót, amelyet letölthetsz és bármikor megnézhetsz. 

A megrendelést követően az elkészült videót 5 munkanapon belül küldöm az általad megadott email címre.

További szolgáltatásokért, például az ötletek megvalósításáért vagy további megbeszélésekért keress bátran. Ha ilyen igényed lenne akkor, vedd fel velem a kapcsolatot.

Készen állsz a növekedésre?
Vágjunk bele!