Szeretnél online vállalkozni?

Megmutatom hogyan építs fel egy jövedelmező online vállalkozást, komolyabb tapasztalat és kezdőtőke nélkül, hogy azt csinálhasd amit igazán szeretsz és akkor amikor szeretnéd.
Egyszerű lépések a sikerhez vezető utadhoz!

👋 Szia! Örülök, hogy itt vagy!

Hadd tegyek fel egyből egy gyors kérdést!

Mit szólnál ahhoz, ha folyamatos megkeresések, és rendelések érkeznének be hozzád e-mailen vagy telefonon minden egyes nap? És ha ezzel plusz pénzt, akár havi nettó 1.000.000 forintot is megtermelne kezdő online vállalkozásod?

Szuper lenne ugye?

Biztos elgondolkodtál már azon, hogy miként tudnál Te is elindulni ezen az úton és az életed nem csak arról szólna, hogy reggel felkelsz, dolgozol majd hazamész, kis TV nézés, Facebook, TikTok, Instagram és alvás.

Nincs főnök, aki megmondja mikor mehetsz szabadságra, nincs túlóra és nincs stressz.

Ismerősen hangzik?

Hidd el, én is ezen agyaltam állandóan…

És tudtam, hogy biztos van egy másik járható út ami kötetlen, lazább, izgalmasabb és nem mellesleg elég pénzt termel ahhoz, hogy aggodalom nélkül szálljak ki a mókuskerékből, vagy akár főállás mellett plusz pénzt keressek.

De vajon létezik ez a “másik út”?

💸 Kezdj el pénzt keresni online!

Ezt a weboldalt olyan emberek számára hoztam létre, akik szeretnének kiszakadni a mókuskerékből, valami másra vágynak, és szabadon szeretnének élni kötelezettségek nélkül.

Akik szeretnék saját ötletüket, vállalkozásukat megvalósítani online és ezzel pénzt keresni.

EGY JÓ ÖTLET

Vállalkozás validálás.

MEGVALÓSÍTÁS

Online jelenlét építés.

PÉNZKERESÉS

Hatékony ügyfélszerzés.

Célom, hogy eljuttassalak oda, hogy egy olyan vállalkozás büszke tulajdonosa legyél ami nem csak pénzt termel de megteremti számodra azt az életet amire mindig is vágytál.

🌴 Dolgozz szabadon és légy szabad

Ahhoz, hogy ötleted, vállalkozásod pénzt termeljen három fő elem elsajátítására van szükséged. Mindhárom készség elsajátításában segíteni fogok Neked!

  1. Vállalkozás validálás: hiába van egy szuper ötleted, ha nincsen piaca és nincs folyamatos igény rá. Megmutatom hogyan végezz egy átfogó kutatómunkát, hogy biztos olyan ötletettel, szolgáltatással indulj el ami pénzt fog termelni.
  1. Online jelenlét építés: ha szeretnéd szolgáltatásod, terméked olyan színben feltűntetni, hogy a potenciális ügyfelek fejében meg se forduljon az, hogy mással dolgozzon vagy mástól rendeljen akkor nem elég egy közepesen jó megjelenés. Megmutatom, hogy mi kell ahhoz, hogy profiként jelenítsd meg ötleted online, mind dizájn mind pedig tartalom szempontból.
  1. Hatékony ügyfélszerzés: a legtöbb online marketing blog arra fókuszál, hogy miként optimalizáld a weboldalad, hogyan rakj össze egy jó hírlevelet, vagy hogyan legyen több email feliratkozód. Megmutatom, hogy kevés pénzből, hogy terelj potenciális ügyfeleket oldaladra úgy, hogy közben neked csak az ügyfelekkel kell foglalkozni.

Fontos, hogy mindháromra szükséged lesz ahhoz, hogy működjön!

Példa: Hiába van egy szuper ötleted, ha nem tudod hogyan kell eljuttatni szolgáltatásodat a potenciális ügyfelek elé. Vagy lehet a Te weboldalad a legszebb ha tartalmilag nem megfelelő és nem vonza mágnesként az ügyfeleket.

Örülök, hogy itt vagy és remélem, hogy hasznosnak találod majd ezt a weboldalt és a tartalmakat amiket megosztok.

Ha kérdésed van, vagy csak beszélni szeretnél velem, akkor itt írhatsz Nekem.